10.1.2015

Tukka putkella eteenpäin

Alkuun levottoman yön jälkeen uni maistuikin niin, että kello näytti puolta kymmentä herätessäni. Harvinaista näin aamuvirkulle ihmiselle. 
Päivä lähti mukavasti käyntiin n. puolentoista tunnin lenkillä.
 Eilinen Tikiksen aerobinen harjoite jäi tekemättä hankalan työvuoron takia joten tein sen tänään. Juoksua ja reipasta kävelyä vuorotellen.
 Lenkin jälkeen kotona vielä tämän päivän jalka-treeni.
 Jotain kehitystä on kropassa tapahtunut, kun noin karkeasti sanottuna ennen kävelin ylämäet ja juoksin alamäet, nyt on mieluummin toisinpäin. Kipu ja hengästyminen ei enää tunnu pahalta vaan asiaankuuluvalta, jos haluaa kehitystä tapahtuvan.


Vaatetus on oleellinen osa varsinkin näin talvella liikkuessa.
 Ostin syksyllä Puman juoksutakin, johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Se on kevyt ja ohut, mutta vaatii tietenkin alleen muutaman vaatekerran, että siinä tarkenee.
 Teknisen kerraston lisäksi päällysvaatteiden alla on lämmitävä fleesekerrasto. Lenkille lähtiessä on yleensä alkuun hieman kylmä, mutta olo lämpiää aika äkkiä. Takin raidat ovat heijastimia, joten siinä näkyy pimeälläkin, ja piristävä pinkki väri on mielestäni kiva.


Liikunnan jälkeen mantelikalaa ja kasviksia, nam.
 Loppupäivä meneekin sitten pyykkiä pesten ja ehkä telkkua töllötellen. 


Minna PS. Vierailijoita täällä blogissa näyttää olevan melko mukavasti joten arvostaisin jos jättäisit itsestäsi jäljen myös kommentin muodossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti