17.7.2016

"Tänään ei sada ihan niin paljon, kuin eilen"
purjevene
  
Kesä

Kesä

Purjevene

Tuttu sanonta tuo otsikko television ruokamainoksesta. Miten positiiviselta se kuulostaakaan! Menneellä viikolla on vettä tullut niin rankasti, että jotkut heinäkuun sade-ennätykset ovat varmasti ylittyneet. Nyt sateessa on pieni tauko ja välillä jopa aurinkokin pilkahtelee, joten otsikon sanonta saattaa pitääkin paikkansa. 
Minulla alkoi kesäloma, ja tietenkin toivon, että parempaa säätä on luvassa. Toki neljään viikkoon mahtuu kaikenlaista, niin säätä kuin tapahtumiakin.
Olen kuumeisesti miettinyt, että mihin mennä lomalle teinipoikani kanssa. Asiasta on keskusteltu, mutta mikään ei oikein tunnu pojua kiinnostavan. Äiti ei kai ole parasta matkaseuraa. Tiedän, että jotain extremeä siihen voisi liittyä.
Kuten kuvista saatta huomata, niin rannallakin kävin piipahtamassa eilen, Todellakin vain piipahtamassa, koska siellä tuuli niin hyisesti ettei pitempi oleskelu tullut mieleenkään.
 Noille purjeveneille tuuli oli tarpeellinen. Eilen aamulla starttasi Päijännepujehdus läheisestä satamasta.
Tänään olen kotona ja yritän toipua eilisestä terassi-illasta. 
Kävimme ystäväni kanssa loman kunniaksi terassilla istumassa ja kuuntelemassa musiikkia. 
Musa ei vain ollut ihan mieleistä. Olen aika kaikkiruokainen musiikin suhteen, mutta eilinen rock-bändi ei saanut minusta fania. Ehkä terassin tunnelmaan sopii hieman rauhallisempi soitanta.
Nyt maastoudun sohvalle illan elokuvan pariin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti