18.11.2016

Uusi villamattosisustus, koti

villamatto, sisustus

matto, sisustus

Kaikenlaista on viikkoon mahtunut. Sunnuntaina olin katsomassa tyttäreni cheerleading-esitystä Jyväskylässä. 
Täytyy sanoa koko tapahtumasta, että paljon oli girlpoweria, innostusta ja taitoa. Tyttären joukkueen esitys meni hienosti ja sillä kelpaa lähteä ensimmäisiin kisoihin joulukuussa.

Hämärän hyssyä vietän tässä kotisohvalla työpäivän jälkeen. Pöytälampun ja ikkunapalleroiden valot vain valaisee ja tunnelma on hämyinen. Se on viikonloppu taas (huoh), onneksi. Tämä viikko on kyllä ollut sellaista matalalentoa, että ei tartte  muuta, kuin nostaa jalat kohti kattoa.
Puljaus olohuoneen mattojen kanssa jatkuu, nimittäin iso (sisal, juutti?) matto sai passituksen ullakolle ja tilalle tuli vaalea, kuvioitu villamatto. 
Matto tuntuu miellyttävälle jalan alla ja on sävyltään rauhallinen. Työn alla oleva virkattu matto siirtyy makuuhuoneeseen, sitten kun joskus (ehkä) valmistuu.

Työporukan pikkujoulu on muutaman viikon päästä. Edessä on taas se ikuinen ongelma. Eli, mitä laittaa päälle bileisiin? Jotain kimmellystä kyllä haluaisin ja ehkä väriäkin. Kaupat on vain pullollaan mustia juhlavaatteita. 
Musta on kyllä yleensä aika varma valinta, mutta haluaisin jotain massasta erottuvampaa väriä. Lähes aina on niin, että jos jotain tietynlaista vaatetta hakee, niin sitä ei varmasti löydy. Toki voisin ommella mieleiseni vaatteen, kankaissahan löytyy valinnanvaraa. Täytyy miettiä, on tässä vielä aikaa etsiskellä. Leppoisaa viikonloppua toivottelen.


Minna

2 kommenttia:

 1. Se o moro! Onnea uuden maton johd! Nätti ja varmasti lämmin köpötellä.Ja tsemppiä juhlatamineiden metsästykseen! Näkymisiin kahden viikon kuluttua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Tepa!
   Villamatto on kyllä mieleinen. Onnistuisimpa löytämään mieleiset bilevaatteet myös. Nähdään pian kirjojen ja kahvittelujen merkeissä.

   Poista