10.12.2016

Lahjat pakettiin
joulu, lahjapaperi, lahjapaketti

joulu, lahjakassi, joululahja

joulu, lahjakassi

sisustus, taottu, kynttilänjalka

Joulu lähenee vauhdilla. Jouluostokset olen melkein tehnyt, kaikki vakaasti harkiten ja ainakin osittain lahjansaajaa kuunnellen. 

Olen aina tykännyt tehdä kaikenlaisia paketteja, oli sitten kysymys joulu-, synttäri tai mistä tahansa paketoinnista. Olen siis ilmoittautunut vapaehtoiseksi, jos joku on joskus tarvinnut paketointiapua.

Joulun jälkeen on aina harmittanut heittää roskiin kauniit lahjapaperit, nauhat ja kortit. Siksi olenkin jo vuosia säästänyt kaikki lahjakassit ja nimikortit aina seuraavaan jouluun. Meillä siis kiertää osittain samat paketointimateriaalit vuodesta toiseen.

 Nimikortitkin on kiinnitetty lahjapakettiin niin, että sen saa nätisti irti ja voi käyttää taas uudestaan.


Viisi päivää enää töitä,ja sitten alkaa loma. On kyllä ihan mahtavaa!!! On kiva aloittaa loma joulun alla, siten kerkiää tehdä kaikki joulupuuhastelut rauhassa. Itse aattona voi sitten vain olla ja rentoutua.

Tänä iltana on aika jännät paikat seurata, kuinka Saara Aallon käy X Factoryssa. Saarahan esiintyy duettona Adam Lambertin kanssa. 
Viime kesänä olin katsomassa Queenia ja Adamia Helsingissä ja kuulin siellä tuon Bohemian Rhapsodyn. 
Niihin tunnelmiin on vielä mukavaa palata. Oli kaunis lämmin kesäkuun ilta ja hienoa musaa.
Minna

3 kommenttia:

 1. Löytyipä toinenkin hamsteri. Minäkin nimittäin olen jo pitkään pistänyt etenkin lahjakassit talteen ylähyllylle. Sieltä on sitten hyvä ottaa tarvittaessa.
  Mukavaa loman ja joulun odotusta!
  -Mirja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirja. Lahjakassiasiassa olen hamsteri, mutta muuten pyrin eroon tavaroiden jemmaamisesta. Hyvää joulun odotusta myös sinulle!

   Poista
  2. Sama täällä!lahjakassit seilaa ees taas. Ja Saara Aalto lauloi upeasti Suomea maailman kartalle.

   Poista