29.4.2017

Keväistä keittiöjuttuaNo niin, tietokoneeni on palannut korjauksesta kotiin entistä ehompana. Toki vaikeuksia on ollut kaikenlaisia, esimerkiksi puhelimesta kuvien siirto ei onnistunutkaan, koska tietokone ei tunnistanut puhelinta. Sen kanssa siis töitä joudun tekemään, mutta eiköhän se onnistu.
Keittiöasioita olen pyöritellyt taas mielessäni ja jotain konkreettista myös tehnyt. Poistin yhden yläkaapin, ja liesituulettimen päältä maustekaapin. 
Tarkoitus on maalata seinä ja ne äklöt siniset kaakelit sekä asentaa uusi liesituuletin ( ja muutama avohylly). Liesituulettimen asennuksen jälkeen päätän, että laitanko vanhan kaapin takaisin, vai tuleeko avohyllyt.
 Kaikki kuivamuona on mikä missäkin koreissa ja laatikoissa. Jonkinlainen sekasotku on taas valloillaan, heh. Löysin lehdestä pari keitiökuvaa joissa on vähän sitä mitä olen ajatellut. Aika kodikasta ja yksinkertaista.

 Kuva Koti ja keittö 11/2016

Kuva Glorian koti joulu-tammikuu 2016-2017


Kevät on tullut melko junnaten, välillä paistaa ja seuraavana päivänä tulee roimasti lunta. Nytkin vapun aatonaattona tulee taivaan täydeltä lunta ja räntää.
Säästä huolimatta toivotan Hauskaa Vappua itse kullekin! 

Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti