4.2.2015
Kotiasiaa Valo on lisääntynyt niin paljon, että kotinurkat näyttää jotenkin tunkkaiselle. 
Täytyisi etsiä komeronnurkista jotain raikkaampia ja keväisempiä tekstiilejä. Aika on vain jotenkin kortilla. Työ on se harrastuksia haittaava asia, vaikka työstäni pidänkin. Jumpassakin haluaisin käydä usammin, valitettavasti tunnit on yleensä iltaisin ja minä tietenkin silloin töissä. Ehkä sitten viikonloppuna laittelen kotia raikkaampaan kuosiinTässä pohjapiirrosta siitä asunnosta jota kävin katsomassa sunnuntaina. Talossahan on useita asuntoja myynnissä eri ilmansuuntiin ja tähän olen ihastunut erityisesti näköalan takia. Asunto on pieni, mutta luulen neliöiden riittävän, koska tämä nykyinen asunto on saman kokoinen.  Pitäisi vain miettiä mikä on se tärkein viihtyvyyteen vaikuttava asia.
 Tällaisia vaihtoehtoja siellä on:
Asunto jossa on ikkunat  ja iso lasitettu parveke aamuaurinkoon ja järvelle (Päijänne), mutta asuinneliöitä vähemmän.
Toinen asunto,jossa on ikkunat kolmeen suuntaa, myös järvelle, asuinneliöitä enemmän, mutta pieni lasitettu parveke (kuva).
Kolmas vaihtoehto on lammen suuntaan oleva asunto jossa on iso lasitettu parveke ilta-auringon (tämän asunnon valtti) puolella, mutta pienemmät asuinneliöt.
Näitä asioita tässä pyörittelen ja käyn katsomassa asuntoja vielä uudelleen useamman kerran , että näen ne erilaisissa valoissa.


Tässä vielä lopuksi väriä tähän postaukseen. Ostin avocadoja liian raakoina, joten olen odotellut milloin ovat syöntikypsiä. Herkullinen ja ravitseva salaatti on tulossa.

Aika valmistautua työpäivään. Hiukset,  kevyt meikki, ruoka ja menoksi...


Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti