7.2.2015
Viherrystä viikonloppuunViikonloppu, mahtavaa! Odotin niin auringonpaistetta, mutta eipä se paistakkaan tänään. Huomenna näyttäisi olevan aurinkoisempaa, ja jos näin on, lähden jäälle hiihtämään ja nautiskelemaan.


Kevät tulee. Sen näkee siitä, että pelargoniani ovat alkaneet virkistyä tuolla keittiön ikkunalla. En ole mikään hortonomi-tyyppi joten on joka talvi arpapeliä, että selviääkö kukkaseni talven yli. Ilmasto tässä huoneistossa on kyllä otollinen talvehtimiselle, siis viileä.
 Nyt täytyy vain malttaa mielensä ettei kastele kukkia tässä vaiheessa kuoliaaksi (niinkin on joskus käynyt). Annan kukkien olla ihan rauhassa. En yritä hoitaa, enkä edes puhu niille.Tässä raaka-aineet tämänpäiväiseen ruokaan. Avocado, chili, valkosipuli ja lime sekä lisäksi pastaa ja vähän mausteita.

Tässä avocadopasta valmiina. Niin taivaallisen hyvää, helppoa ja nopeaa tehdä. 
Nämä ruokakuvat on aina haasteellisia. Tämäkään ei näytä kovin herkulliselta, mutta oikeasti maku on taivaallinen.

Kohta telkku auki ja käperryn sohvan nurkkaan katsomaan UMK:n ensimmäistä lähetystä. 
 Tässä jaksossa esiintyy myös oma suosikkini, Satin Circus. Kuunnelkaapa tästä.

                            


Hei sinä Anonyymi lukija, joka olet lähetänyt useita blogia koskevia kommentteja sähköpostiini, Kiitos kivoista kommenteista. Parempi vaihtoehto on kirjoittaa kommentit blogin alareunassa olevaan kommenttikenttään. Kommentit näkyy blogissa hyväksymisen jälkeen.


Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti