28.2.2015

Polar Sound Festival

Polar Sound Festival
DJ Vicky W

Viime viikonloppu meni Vaasassa Polar Sound festivaaleilla. Tyttöni (DJ Vicky W) soittaa musiikkia työkseen ja hän saikin kunnian aloittaa tuon festivaalin. Muuten ei olisi tullut lähdettyä kyseiseen tapahtumaan, mutta halusin olla paikalla, kun tuli tällainen tilaisuus. Kaikki meni hienosti. Olin niin onnellinen lapseni puolesta.
Ainut harmistuksen paikka on että en saanut otettua kunnollisia valokuvia. Valot oli suunnattu niin oudosti, että kuvista ei saanut tarkkoja.
 Myöhemmin festivaalissa esiintyi mm. Robin ja Elastinen.
Tapahtuma kesti lauantai-iltapäivästä myöhään yöhön joten, kun pään sai kallistettua hotellin tyynyyn ei tarvinnut unta odotella. Kaikenkaikkiaan hieno tapahtuma ja omalle tytölleni hyvä näytönpaikka.


Koko viikko on muutenkin mennyt sellaista lentoa ettei kotona ole juurikaan ehtinyt tehdä mitään. Parissa jumpassa olen sentään tällä viikolla käynyt. Eilen olin ensimmäistä kertaa kahvakuulassa. Se tuntui tehokkaalle ja tykästyin lajiin tosissaan.


Onkohan maailmankirjat nyt sekaisin, kun keltainen väri tuntuu niin kivalle. Toki keltaisia narssisseja olen ostanut aikaisemminkin, mutta nyt ostin myös keltaista puuvillalankaa. 
Tarkoitus on tehdä langasta kesäinen pusero/toppi. Keltainen väri tuo aurinkoa sisälle, ulkonahan tuota valontuojaa ei ole näkynyt pitkään aikaan.

Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti