24.5.2015

Kotihaaveilua

Siitä onkin kauan, kun olen viimeksi kirjoitellut tänne. Sairastuin keväällä sitkeään flunsaan ja se väsytti niin, että oli tarve olla poissa kaikista medioista. Halusin rauhoittaa elämäni ja keskittyä ns. olennaiseen. Hyvää se on tehnytkin, on jäänyt aikaa moneen muuhun.
Kohta on kesä ja tämän valon ja vihreyden myötä energiaa on vaikka mihin.
Ajattelen ja suunnittelen aika paljon tulevaa kotiani, vaikka sitä ei vielä ole konkreettisesti olemassa. olen käynyt katsomassa tapetteja ja vähän huonekelujakin. Toki tiedän talon ja asunnon minne haluaisin muuttaa, mutta mikään ei ole vielä varmaa. Täytyy vain malttaa mielensä.


Uuden Divaanin takakannessa oli niin  kaunis sisustus, että halusin laittaa kuva tännekin näkyville. Ajattelin maalata yhden vanhan pienen puujakkaran tuolla lipaston turkoosilla. On aika herkullinen väri.


Tässä vielä näitä tapetteja. Siinä kolme erilaista tapettimallia vierekkäin, kaikissa samat sävyt. Mikään näistä ei  iske ihan täysillä, mutta aikaahan tässä on katsella. Mustavalkoista kuitenkin haluan seiniin sillä se on helppo väripari kaikelle muulle. Onneksi tapetteja ei tarvitse vielä päättää, vaan saan rauhassa miettiä.

Aurinkoista sunnuntai-iltaa

MinnaEi kommentteja:

Lähetä kommentti