6.6.2015

Kesälaitumella

Koulut ovat loppuneet ja lapset kirmanneet laitumelle. Vielä kolmisen viikkoa, kun minullakin alkaa kesäloma.
 Toivottavasti nämä melko vaihtelevat säätilat vaihtuu siihen mennessä lempeämmäksi.
Kyllä on ollut upeata seurata täältä ylhäältä, kun aurinko nousee aamuyöstä järven takaa. En ole koskaan vedellyt verhoja yöksi ikkunan eteen, mutta nyt on pakko, koska  unirytmi on mennyt sekaisin tämän kirkkauden takia.
 Luonto on täynnä kukkia ja ihania kesän tuksuja. Nämä kukkaset poimin aamulenkkini varrelta.


Selkä on kipeytynyt jostain syystä joten jumppa ja kuntosali on vaihtuneet toistaiseksi kevyeen lenkkeilyyn. Lääkäri ei löytänyt mitään varsinaista syytä kipeytymiselle, määräsi vain kuurin tulehduskipulääkeitä.
Selän kipu vetää ikävästi jalkoihin ja tekee voimattoman olon. Ehkä joku hermo on jumissa. Toivon hartaasti, että tämä on jotain ohimenevää.


Kotona en ole tehnyt juurikaan mitään, siis mitään kesään liittyvä. Parvekkeella ei ole kukkia eikä mitään mutakaan parveke-elämään kuuluvaa. Ainoataan tuoli jossa istuskelen aurinkoisina aamupäivinä ja nautiskelen järvinäkymästä.
Olen niin jo mielessäni lähdössä pois tästä asunnosta ettei huvita tehdä täällä mitään ylimääräistä. Toivottavasti pääsisin heinäkuussa muutamaan ja kerkiäisin nauttia kesästä uudessa asunnossa, sen rannasta ja hienoista ulkoilumaastoista.


Tämä kuva on muutaman viikko sitten otettu Muuratsalossa. Kyseessä on jättimäinen kivi tai siirtolohkare. Kuva ei näytä kiven oikeata kokoa, sillä se on todella iso. Mietin, että kiven päällä olisi kiva paistatella päivää ja olla picnikillä.


Tälle päivälle on suunnitelmissa vähän siivousta, shoppailua ja ehkä auringonpalvontaakin.

Minna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti