14.10.2016

Mielessä auton osto


pelargonia, kukka


pelargonia, kukka

 Aika kylmiä päiviä on ollut tällä viikolla, siksi kynttilät ja villasukat on kaivettu taas esille kaapeista ja komeroista. Mitään jouluhössäkkää ei kuitenkaan ole ilmassa, vaikka monissa lukemissani blogeissa siitä jo puhutaankin.
Pelargoniani on innostunut kasvattamaan lehtiä tässä syksyn koleudessa oikein urakalla. En ole moista ennen nähnyt tähän aikaan vuodesta. Toki en ole mikään kukka-asiantuntija, enemmän kukkani ovat kitukasvuisia, kuin runsaita.
Tämän viikonlopun ohjelmassa on autojen katselua ja toivon sen hyvän yksilön löytymistä, että voin keskittyä jällen muihin asioihin.
Pari viikkoa on mennyt selatessa autokauppojen nettisivuja  ja muutama auto on jo koeajetukin. 
Vanha autoni siirtyy nuoremmalle sukupolvelle ja tilalle ostan vähän uudempaa vuosimallia. 
Tarkoitus on siis ostaa käytetty auto. Kaikkia ihanuuksia on tullut vastaan, mutta yritän pitää järjen päässä ja ajatella realistisesti, että mitä oikeasti tarvitsen.
Lähinnä käytän autoa työmatkoihin, joka ei ole kuin viisitoista kilometriä suuntaansa. Turvallisuus on tietenkin tärkeä asia, siksi en halua mitään kovin pientä autoa. Muutama suosikki on jo tiedossa. Katsotaan, löytyykö niistä se oikea minulle tarkoitettu menopeli.

Mukavaa viikonlopua toivottelen.Minna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti