25.12.2016

Joulun tunnelmia
joulupöytä, kattaus


marenkijäädykekakku, leivos Pali, koira

talvisää, järvenjää, sää

Joulupäivää tässä vietetään. Viime yönä tuli nukuttua vähän huonosti, johtunee ehkä kaikesta eilisiltaisesta syönnistä. Elimistö kävi yöllä jotenkin ylikierroksilla. 

Jouluaatto meni melko perinteiseen tyyliin. Iltapäivällä kävimme kirkossa katsomassa joulukuvaelmaa. Kirkko pullisteli ihmisista niin, että kaikki ei mahtuneet edes istumaan. Siellä sain laulaa muutamat joululaulutkin sydämeni kyllyydestä. 

Jouluruokana meillä oli ihan perinteiset joululaatikot, kinkku ja kalat. Jälkiruuaksi kahvin kanssa tein rockyroadia ja ihanaa merenkijäädykekakkua. Kakku on muuten ihan älyttömän hyvää. Ohje löytyy täältä.

Joulupuuna, kuten kuvasta näkyy, meillä on tänä jouluna mänty. Oksat on sen verran harvassa, että koristeita meni tosi vähän. 

 Yksi karvatassu (Pali) on taas yökylässä. Tuntuu mukavalle, kun se tuossa vieressä tuhisee. Tänään on muutamaan kertaan käyty ulkona tekemässä pikku lenkki. Sää on ollut melko kurja, ja näyttää, että järven jäätkin taitaa sulaa pois.

 Minulla loma lähenee loppuaan, tiistaina on ensimmäinen työpäivä. Siitä se arki pikkuhiljaa alkaa ja lähdetään kohti kevättä (ihan mahtavaa!)
Hyviä joulunpyhien jatkoja toivottelen. 


Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti