30.12.2016

Vuosi 2016 kuvina


Vuosi 2016 jätti päällimmäisenä mieleen jonkinlaisen epävarmuuden maailman tilanteesta. Huoli oli myös oman terveydentilan kanssa, mutta onneksi se asia on nyt kunnossa. Täytyy sanoa, että en jää kauheasti kaipaamaan viime vuotta. Haluan muistaa hyviä asioita ja siksi olenkin  poiminut jokaisesta kuukaudesta yhden kuvan, joka on jotenkin merkittävä tai muuten vain kuvana miellyttää.

tammikuu, helmikuu, maaliskuu

Tammi- ja helmikuussa  oli kauniit huuruiset pakkaspäivät. Oli lunta niin paljon, että jäällä pystyi hiihtämään. Maaliskuussa myös lenkit suuntautui mieluiten jäälle. Saaressa käytiin piknikillä ja nautitiin kauniista auringonpaisteesta.


Huhtikuussa sain eteiseen mieleisen vaatekaapin. Toukokuussa lokit valtasivat takapihan lammen ja aloittivat pesimäpuuhat. Siitä se alkoi ensimmäinen kesäni tässä talossa. Kesäkuussa oli odotettu tapahtuma, kun Queen ja Adam Lambert esiintyivät Helsingissä, Kaisaniemen puistossa.

heinäkuu, elokuu, syyskuu, Bengtskär

Heinäkuussa pääsin kesän mielepuuhaani, eli uimaan. Elokuussa oli kesälomareissun aika. Reissun ensimmäinen etappi oli Hanko ja sieltä lauttamatka Bengtskärin majakalle. Syyskuussa oli vielä kauniita, aurinkoisia päiviä.

lokakuu, marraskuu, joulukuu

Lokakussa vietettiin teinipoikani syntymäpäiviä. Tarjolla oli herkullisia hampurilaisia, lehtikaalisipsiä ja ihanaa suklaakakkua. Marraskuussa alkoi joulun läheisyys olla mielessä. Joulukuun alussa järvi sai jääpeitteen.
Näiden kuvien myötä vanha jää taakse ja uuden vuoden toivotan mieluusti tervetulleeksi.
Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle.


Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti