6.1.2017

Oikea talvitulppaanit, maljakko

tulppaanit, sisustus

sisustus, maisema

makuuhuone, sisustus

makuuhuome, sänky, sisustus

makuuhuone, sisustus

makuuhuone, tyyny

Päijänne, järvi, jää

Mikä aurinkoinen aamu tänään! Koti tulvi ihanassa valossa ja siksi olikin tartuttava kameraan ja ikuistettava nuo hetket.
Kävin myös jäällä ihastelemassa kaunista luontoa. Pakkasta oli sen verran (-25), että nenänpäätä nipisteli. Muuten ei palellut, koska sehän on pukeutumiskysymys, siis monta vaatekerrosta päällekkäin.
Arki alkaa kunnolla taas ensi viikolla. Meillä jouluvalot pysyvät vielä jonkin aikaa tuomassa tunnelmaa. Mänty on kuskattava huomenna pihalle, se näyttääkin jo kuivahtaneelta rauskulta.
Lisää lunta on luvattu lähipäiville, joten ehkä kohta pääsen hiihtämään. Uudet sauvatkin on ostettu kadonneiden tilalle.
On tuntunut tosi kivalta aloittaa uusi vuosi tätä blogiakin ajatellen, koska lukijamäärät ovat kasvaneet viimeaikoina huimasti.
Liityin syksyllä Blogit.fi blogi-yhteisöön, sieltä olen saanut uusia lukijoita ja muutaman seuraajankin näille jutuille. Sivulla kannattaa käydä katsastamassa muitakin blogeja.
Haluankin kiittää teitä kaikkia täällä vierailleita. Kyllähän tämä on mukavampaa, jos näitä tarinoita oikeasti joku lukee. Kiitos!


Minna

2 kommenttia:

 1. Moi! Kiitti taas,kun sain pistäytyä virtuaalisesti kylään! Ihania kuvia! Toimiiiko tuo muhkea täkki päiväpeittona vai myös nukkumavällynä? Mistä olet sen hankkinut?

  Niinpä sitä astutaan taas arkeen.. voimia duuniin, ja liukkaita latusia hiihtimiesi alle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Tepa
   Päiväpeittona on Joutsenen tupla untuvapeitto. Tarkoitettu siis nukkumiseen, mutta minulla se on pelkästään päiväpeittona. Ostin sen vuosia sitten Kodinykkösestä. Peittoa löytyy edelleenkin kaupoista.
   Ihanaa talven jatkoa, ja kohta kai tavataan luupiirin merkeissä.

   Poista