21.1.2017

Tyytyväinen / tyytymätönorgidea, kukka, koti

orgidea, kukka, koti

keittiö, pesuaine, pullo

kukka, tyräkki, kaktus, maisema


Onko ihminen koskaan tyytyväinen? tämä kysymys on tullut mieleeni, kun nämä asuntoasiat pyörii välillä mielessä liikakin.
Tämä nykyinen talo valikoitui kodikseni silloin puolitoista vuotta sitten lähinnä sijaintinsa takia.
Koska olen tällainen "rantojen nainen", ja asunutkin viereisellä saarella parikymmentä vuotta järven läheisyydessä, olisi tuntunut ankealle muuttaa pois veden ääreltä.

Täältä on sopiva matka töihin ja ulkoilumaastot on mitä parhaimmat. Omista ikkunoista avautuu hienot maisemat järvelle. Ikkunoita ei tarvitse verhoilla peittää näkösuojan takia.
Asunto on suurimmaksi osaksi mieleinen. Tykkään valitsemistani seinä- ja lattiamateriaaleista. Makuuhuone on mieleinen ja olohuoneen puolikin menettelee.

Naapurit on mukavia ja täällä on rauhallista. Ja mikä parasta, hyvä ystävä ja lenkkikaveri asustaa kerrosta ylempänä.

Mutta... välillä tuskastun, kun ei ole kunnollista, tilavaa erillistä keittiötä. En ole mikään kodin hengetär, joka leipoo ja kokkaa päivät päästään.
Ruokaa kuitenkin laitan ja leivonkin joskus, joten isommat tilat olisi tarpeen. Ärsyttää myös se, että keittiönurkkaus ja olohuone on samaa tilaa. 

Toinen harmin aihe on wc/suihkutila, joka on aivan liian pieni. Toki siellä asiansa hoitaa, mutta isompi olis kivempi, heh.

Tämä oli tällaista marmatusta. Kyllähän minä kuitenkin hyvin täällä viihdyn. Ehkä joskus tulevaisuudessa se erillinen keittiökin on olemassa, tosin jossain toisessa asunnossa, koska tästä ei seinät siirry. 

Välillä on kiva marmattaa ja lopulta huomata miten hyvin asiat oikeasti on. Ehkä myös tarttua toimeen ja yrittää muuttaa asiat paremmaksi. Noille sinisille kaakeleille on kyllä lopultakin tehtävä jotain.
Ostin orgidean iloksi itselleni ja tyräkille muutaman kaverin. Vihreys tuntuu nyt kivalle. Ja hei, ulkona on upea ulkoilusää, kuten viimeisestä kuvasta näkyy. Pihalle siis!

MinnaEi kommentteja:

Lähetä kommentti