25.3.2017

Koti kevään kirkkaudessa ja muutama ongelma

Ensin jotain positiivista tähän tekstiin: Ihanaa on lisääntynyt valon määrä. Uskomattoman hienot aurinkoiset päivät ovat vieneet jäälle ja saareen retkeilemään.


Viikonloppuna istuttiin useampi tunti saaressa, nautittiin lämpimästä ilmasta ja termarikahvista. Tuntui että koko lähitienoon ihmiset viettivät aikaansa jäällä. Siellä oltiin liikkeellä koko perheen voimin ja kaikenlaisilla kulkuvälineillä.


Lisääntyneen valon myötä kaipaan kotiin kirkkaampia ja heleämpiä värejä. Suunnitteilla onkin uusia tyynynpäällisiä sohvalle ja sängylle.
Olen ihmeissäni, että (siis minä?)olen saanut pidettyä orkideani hengissä. Se näyttää hyvinvoivalta, ja uusia kukkia aukeaa säännöllisesti. Upotan ruukun kahden viikon välein veteen noin vartiksi. Se on riittänyt hoidoksi toistaiseksi.

Sitten niitä ei niin hyviä uutisia.
Yksi harmin aihe on ollut autoni, joka sanoi sopimuksensa irti viime viikonloppuna. Jotain ongelmaa huomasin jo aiemmin, mutta välillä auto toimi taas ihan normaalisti.
Sunnuntaina kulkupelini ei enää käynnistynyt ja onneksi sain sen korjamolle heti alkuviikosta.
Laina-autolla sain hoidettua työmatkat ihan hyvin.
Välillä vain käy niin, että ongelmat oikein kasaantuu jättimäiseksi vuoreksi. Tällä viikolla on tuntunut siltä, että ei kahta ilman kolmatta.
Toisaalta, ainahan näistä on selvitty. Onneksi lähipiirissä on ihmisiä, jotka tarjoaa auliisti apuaan.


Vielä kirjoista muutama sananen. Mennyt kuukausi on ollut Antti Tuomaisen kuukausi, koska olen lukenut kuukauden sisällä kolme hänen kirjaansa.
Täytyy sanoa, että kaikki kolme ovat olleet hienoja lukukokemuksia. Tuomaisen kirjoitustyyli on niin helppolukuinen, jännitys on koko ajan läsnä ja tarina etenee sujuvasti.
Kirjoissa on huumoria, jännitystä, rakkautta ja välillä sydäntäsärkevää kaihoa. Suosittelen.
Nyt ei muuta, kuin rentouttavaa viikonloppua!


Minna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti