16.12.2017

Tähti tähdistä kirkkain.


joulukoiste, enkeli

enkeli, joulukoriste

Eilen illalla oli työpaikan pikkujoulu. Ilta kului hyvän ruuan, juoman ja ennenkaikkea hyvän seuran merkeissä. Nyt kun juhlat on juhlittu voin keskittyä kunnolla joulun tuloon. Joululahjoja on vielä ostamatta, mutta eiköhän sekin asia tule hoidettua. Myös yksi jouluinen talo on taas tarkoitus pystyttää. Viikko on kuitenkin aikaa touhuilla.
 Hei, mikäs kuvassa pilkistää...siis joulukuusi on on saapunut taloon! Tämän joulun kuusi on pieni ja kaunis tunnelmanluoja. Ostin myös hauskan enkelin, jonka laitan kuuseen roikkumaan.
Puuhastelu sujuu kivasti Jouluradion taustalla soidessa. Olen huomannut olevani enemmän herkistelijä, kuin iloisten joululaulujen kuuntelija.

enkeli, joulukoiste


Silloin, kun tyttäreni aikoinaan syntyi, kaksi viikkoa ennen joulua, oli Vesa-Matti Loirin joululevy ilmestynyt. Kuuntelin silloin paljon tuota levyä, ja nykyään kuunnellessani nousee aina tunteet pintaan. Tänään minun oma joulun lapseni täyttää taas vuosia, ja olen palannut ajassa taaksepäin muistelemaan noita ihmeellisiä aikoja.
Minulla on muutamia suosikkeja tuolta levyltä, mutta yksi laulu on vuosien varrella noussut ylitse muiden. 
Nykyisen kiieisen elämän keskellä tämän laulun sanat ovat vaikuttaneet minuun niin vahvasti. Tärkeää on välillä hiljentyä, ja myös säilyttää lapsenmielisyytensä. Nauttia elämän pienistä yksinkertaisista asioista.Minna


4 kommenttia:

 1. Hauskan enkelin olet löytänyt kuustasi koristamaan. Jotenkin tulee mieleen Neiti Homsantuu. Hyvää ja tunnelmallista joulua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin ostanut enemmänkin noita enkeleitä, mutta ei ollut kaupassa enää kuin yksi jäljellä. Hyvää joulua myös Sinulle!

   Poista
 2. Suloinen enkeli! Meidänkin kuopus on joulukuun lapsi. Jouluisin kaipaankin aikoja, kun lapset olivat vielä pieniä. Ihanaa ja rentouttavaa joulua, ystäväin!
  (Onnistuukohan tällä kertaa tämän kommentin lähetys, aina ei näy tulevan perille. )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perille tuli kommentti:)
   Se on kyllä totta, että pienet lapset tuovat oman tunnelmansa jouluun. Lapsen kanssa aikuinenkin voi olla lapsenmielinen ja mennä mukaan joulun satuun ja tunnelmaan.

   Poista