1.12.2017

Throwback viime jouluun

kynttilänjalka, oksa, kuusenpallo, kuusenkoriste

Se on sitten joulukuu ja ajatukset hiipii pikkuhiljaa jouluisiin juttuihin. Mitä vanhemmaksi tulee, sen rauhallisemmin ottaa. Kiva kuitenkin muistella viime joulua, vaikka viimein jouluaattona olin aivan puhki kaikesta "jouluhössäämisestä".

piparkakkutalo, rockyroad, kinuskikakku,

 Suurimman työn teetti tuo kuvassakin näkyvä joulutönö, mikä ei oikeasti ollut mikään tönö, vaan aika iso rakennelma. Taikinaa taloon meni melkoisesti. Valmistin taikinan itse, ja vielä gluteenittomana (en tiedä miksi), ajattelinko syödä koko suuren talon. Kahvipöydän herkkuna oli kakku, jossa oli pipareita, puolukoita ja kinuskia, slurps...

joulupuu, joululahja, koira

Joulupuun virkaa hoiti mänty. Puu oli kyllä kaunis, mutta aika harvaoksainen. Koristeita siihen ei juurikaan saanut. Joulunvietossa oli yksi karvainen poika, joka olisi mielellään vaihtanut kengän johonkin makupalaan. Kuvassa näkyy myös joulupäivän harmaa säätila.

Tulevan joulun otan vähän kevyemmin, nauttien tunnelmasta ja rauhasta. Piparitalon teen tänäkin jouluna, mutta en aio olla suuruudenhullu, vaan pienempi talo riittää. Hyvää joulukuun ensimmäistä. 


MinnaEi kommentteja:

Lähetä kommentti