25.11.2017

Nettideittailun kokemukset


Mieti ensin tovin, ennenkuin uskalsin kirjoittaa tästä asiasta, meneehän tämä sen verran henkilökohtaiselle alueelle. Vielä puoli vuotta sitten en ehkä olisi julkaissut tällaista tekstiä. Olen ajatellut kuitenkin, että erot on nykyään niin yleisiä. Meitä yksineläjiä on melko paljon, miksi siis en tästä kirjoittaisi.
Edellinen seurustelusuhteeni loppui viime keväänä, ja sen jälkeen siis olen ollut sinkkuna. Tämä on ollut mielenkiintoista aikaa. Sinkuksi jäätyäni päätin ulkoistaa itseni, tutustua uusiin ihmisiin, ja olla kaikinpuolin avoin uusille asioille.
 Viihdyn hyvin yksinkin, enkä tarvitse päivittäistä yhdessäoloa. Olen toisaalta kaivannut läheisyyttä ja ihmistä, jonka kanssa jakaa asioita, tehdä ja harrastaa.
Vuorotyöläisenä suhteiden luominen on aika haastavaa, ihmisiin on vaikea tutustua.
Baareissa välillä käyn, mutta sekin on aika tuurissaan, että mieleistä seuraa sieltä löytyisi.
Olen vieraillut deittisivustoilla jo aikaisemminkin, lähinnä katsomassa, että millaista porukkaa sieltä löytyy.Liityin muutama kuukausi sitten maksulliseen Suomen suurimpaan deittisivustoon. Miehiä siellä on enemmän, kuin naisia. Naisille on siis kumppanivalikoimaa enemmän. Omien kuvien julkaisu tuotti ensin jonkinlaista ahdistusta, mutta se helpottui aika pian. Olenkin saanut paljon kiitosta hyvästä tekstistä ja kuvista.
Yhteydenottoja on tullut mielestäni melko paljon, noin 1500 kpl. Kumppani olisi löytynyt aika äkkiäkin, jos itsellä ei olisi ollut niin tiukat kriteerit. Kaikenlaista seuraa on kyllä tarjolla, seksistä harrastusseuraan.
 Aika iso miinus miehille siitä, että osalla kuvat ovat huonot, hämärät ja alakuloiset. Selkeillä kuvilla ja hymyilevillä kasvoilla saisi paremmin huomiota, kuin hämärässä vessan valossa otetulla kuvalla. Kuvattomat profiilit on sitten asia erikseen. Niissä ei tule vierailtua, koska kuva on se mikä houkuttaa katsomaan profiilia tarkemmin.


No millaista kumppania etsin? Liikunnallista, normaalipainoista, terveelliset elämäntavat omaavaa, itseni ikäistä tai vähän nuorempaa miestä. Hyvä huumorintaju on minulle myös tärkeä.
Olen huomannut, että itseäni vanhemmat miehet eivät olisi vauhdissani jaksaneet.
Päätin jo alkuun, että lähden aika avoimin mielin liikenteeseen ja käyn treffeillä, jos joku vähänkään potentiaali haluaa tavata. Yleensä on tavattu kahvilassa ja kerran tavattiin ensimmäistä kertaa lenkkipolulla.
Monenlaisia tyyppejä on tullut vastaan, kaikki pääasiassa kivoja tavallisia miehiä. Osan kanssa olen kirjoitellut aika pitkään ennen tapaamista, ja osan olen tavannut melkein heti ensimmäisen yhteydenoton jälkeen. 
 Mielestäni onkin parempi tavata melko nopeasti, ettei odotukset nouse liian korkealle. Pari kertaa tuli pettymys, kun kuvat ja ihminen eivät vastanneetkaan toisiaan. Mitään suurta kipinöintiä ei kenenkään kanssa ole syntynyt. Kaikkien treffi-kumppaneiden kanssa juttu on luistanut hyvin. Aika näyttää, että kehittyykö jotain syvempää. Olen miettinyt myös sitä, että olenko oikeasti halukas sitoutumaan... 
Täytyy sanoa, että joka ikiselle miehelle, joka itselleen kumppania etsii, soisin rakkauden löytyvän. Niin paljon on yksinäisyyttä. Sama koskee tietenkin myös naisia.

Kohta deittisivuston sopimus on päättymässä. Sanoisin, että jäi ihan positiivinen kuva. Suosittelen kyllä kaikille parisuhdetta etsiville kokeilemaan. Kotoahan ei kukaan tule hakemaan...jos ei tiedä, että olet olemassa ja itsellesi kumppanin haluaisit .


Minna1 kommentti: