31.3.2018

Meidän pääsiäinen


narssissi, kukka

 Pääsiäisen viikonloppua täällä leppoisasti vietetään. Yleensä pääsiäinen tietää pidempiä vapaita, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Minulla nuo pidemmät vapaat ei ihan toteudu, koska olen pääsiäisviikonloppuna osittain töissä. Mutta eipä haittaa, koska kuitenkin vapaatakin on.

narssissi, kukka

 Eilen oli uskomattoman kaunis sää,  lämmin ja aurinkoinen. Ensin istuttiin hyvän ruuan ääressä ja myöhemmin ruokaa sulateltiin jäällä aurinkoisessa säässä käveleksimällä.
En tehnyt mitään perinteistä pääsiäisruokaa, vaan mausteista lihapataa lisukkeineen ja salaattia. Jälkkärinä suklaakakkua jäätelöllä. 

koivun lehti, oksa

Muutama viikko sitten tästä kotipihasta kaadettiin koivuja ja niistä sain oksia maljakkoon. Nyt oksiin on puhjennut kauniit vihreät lehdet. Tietää, että kesä ei ole kaukana...
Hieno sää on ollut tänäänkin, joten päivä on mennyt ulkoillessa. Jo aamupäivällä pakattiin eväät reppuun ja lähdettiin jäälle. Hiihdettiin kymmenen kilometriä ja välillä istuskeltiin auringossa eväitä syöden. En muista milloin viimeksi olisi ollut näin lämmin, aurinkoinen talvipäivä. Ihan Huippua!
Leppoisaa pääsiäisen jatkoa!


Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti