18.3.2018

Tämä viikko






kukka, ruoho

Alkuviikosta kävin pyörähtämässä pari päivää kotiseudullani. Aamulenkki kauniissa maalaismaisemissa toi jotenkin lapsuuden niin elävästi mieleen. Ilma oli lämmin ja aurinkoinen. Kotiin takaisin ajoin sitten aivan toisenlaisessa säässä, lumipyryn takia näkyvyys tiellä oli suurinpirtein nolla.

lumi, maisema, talvi

Pysähdyin tulomatkalla (Kuopio-Jyväskylä) Koskelon sisustuspuodissa. Siellä on aina kiva käydä jo ystävällisen ja iloisen henkilökunnan takia, ja tietenkin myös katsella kauniita sisustusjuttuja. Pääsiäistä ajatellen ostin betonisen jättipupun, joka katselee nyt lipaston päältä tätä maailmanmenoa.

betonipupu, pupu

Reissun jälkeen oli vuorossa vähän kotihommia. Vaihdoin kukkiin uudet mullat, josko ne siitä vähän virkistyisivät ja saisivat uutta puhtia kasvuun. 
Pääsiäiseen liityen kylvin myös ohransiemenet multiin, siis hyvissäajoin liikenteessä. Kuten kuvassa näkyy, pääsiäisruoho on kasvanut aika reippaasti viikon aikana.

ohra, pääsiäisruoho

Mitäs muuta tapahtui?
Yhtenä päivänä kävin lasten kanssa syömässä Jyväskylässä. Ruoka oli maistuvaa ja seura ihan parasta.
Samana iltana vielä kaverin kanssa uimahalliin räpiköimään. Huhhuh, se oli sellainen päivä!
Ihana juttu oli, kun viime viikolla tyttäreni lähetti viestin, että "katso mitä löysin kirpparilta, ihan superlöytö. Saat sen jos haluat"! Kuvassa oli vanha kulunut puujakkara. Tottakai halusin jakkaran, ja nyt se nököttää tuossa pylvään juuressa. Lapsetkin tietävät, mistä tykkään...

puujakkara, koivunoksat

Kotona olen tehnyt siivousjuttuja, jotka ovat olleet mielessä jo pidemmän aikaa. Vaihdoin kuivamuonat tilavampaan kaappiin, nyt ne on sieltä helpommin saatavilla. Vaihdoin myös ikkunoihin keväisemmät verhot ja pesin kylpyhuoneen ja...
No joo, ehkä tämä siivoaminen riittää jo. Tälle päivälle on luvattu melko aurinkoista keliä ja jopa leppeää föhn-tuulta. Taitaa olla saariretkeilyn aika.



Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti