16.4.2019

Uusi kaappi ja kevät
Tammi-, helmi-, maalis-, huhtikuu. Mihin tämä aika on mennyt? Koko talvi on ollut jollain tavalla outo. Olen odottanut aurinkoisia talvipäiviä, että pääsee jäälle hiihtämään ja retkeilemään.
 Aurinkoa on kyllä ollut ja jäätäkin järven päällä. Lumi vain on puuttunut, että olisi päässyt suksilla suihkimaan.
Palasin juuri Tahkolta talviloman vietosta. Säät oli mitä oli, mutta kyllä se lomalta silti tuntui. Lepoa, ulkoilua ja aikatauluttomuutta. Tällä viikolla kolme päivää töitä ja sitten pääsiäisvapaat. Ihan jees, sanon minä!Koti on ollut jonkinlaisessa kaaoksessa jo jonkin aikaa, kun purin vanhan kaapin. Se oli se viimeinen ( joku melamiini/lastulevy) huonoista materiaaleista tehty huonekalu, josta olen halunnut eroon jo kauan aikaa. Kaikki kaapin sisältö on lojunut ympäriinsä erilaisissa kasoissa.Etsin tilalle vanhaa puu-/metallikaappia, mutta sopivaa ei vain löytynyt. Niin viimein taivuin ostamaan Ikealaisen teräskaapin, joka on tarkoitettu lähinnä toimistokalusteeksi.
Ostin kaksi pientä ja kaksi isompaa kaappia. Iso ja pieni kaappi tulivat päällekkäin, ja sitten nämä kaksi kokonaisuutta vierekkäin. Sain paljon säilytystilaa. Kaappi näyttää oikeastaan aika kivalle.


Tämä alkaa olla sitä aikaa vuodesta, kun luonto herää ja itselläkin tuntuu, että melkein pakahtuu kaikesta valosta, linnuista ja luonnon kauneudesta. Koti tulvii aamuisin niin kirkkaassa auringonpaisteessa, että melkein sisälläkin tarvitsee aurinkolasit.
Tuleva kuukausi, toukokuu, on se kaikkein paras ja kaunein kuukausi vuodesta. Ja toukokuussa on jo ensimmäinen kesälomaviikkoni...


Minna

4 kommenttia:

 1. Ai, miten kivalta näyttää! Mikä ihana tapetti tuo on? Vähän retrohenkinen, eikö?
  Nyt on kiva karistaa talvi taakse ja ottaa uusi kurssi kohti kevättä. Aurinko saa kummasti ainakin minut eloon ihan tavallisena arkipäivänäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on Eco Happy. Sitä myy ainakin K-rauta. Tykkään itse tosi paljon tapetista, sopii hyvin tähän vanhaan taloon. Elämä tuntuu paljon keveämmältä auringonpaisteessa

   Poista
 2. Aurinkoista pääsiäistä, valoa ja iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kovasti! Hyvää pääsiäistä ja aurinkoa myös sinne!

   Poista