27.8.2016

Mattokutomo
Syksyn saapuessa olen kaivanut esiin kesken jääneitä käsitöitä. Televisiota katsellessa on tehtävä jotain . Yleensä neulon puseroita tai villatakkeja.
Poikani sanoo, että miksi sinä teet niitä, kun et kuitenkaan koskaan pidä päällä. Tuo saattaa pitää paikkansa, että neulomukset valmistuttuaan jäävät kaapin täytteeksi.
Vinttiä siivotessa löysin harmaata matonkudetta, joka oli jäänyt yli yhdestä matto-projektista. Ostin lisäksi mustaa ja valkoista kudetta, ja nyt on mattokutomo taas käynnissä. 


virkattu matto

Tarkoitus on virkata "olohuoneen" puolelle pyöreä,  hieman särmikkäämpi  matto. Nyt siinä on Ikean iso juuttimatto, josta olen kyllä kovasti tykännyt. Se on vain liian suuri tuohon paikkaan, ja myös jotenkin väritön.
Syksyn tullen kaipaa pesämäistä tunnelmaa ja sitä saa tummemmilla väreillä. 


sisustus


Yritän pysyä tyynellä mielellä, vaikka kesä alkaa olla ohi.
Välillä alakulo hiipi mieleen, kun ajattelee edessä olevaa pitkää talvea. Täytyy vain puuhailla itselle tärkeitä juttuja, niin ehkä se siitä taas menee.
Tällä hetkellä ulkona tuivertaa myrskytuuli ja  järvellä on kova aallokko.
Ehkä käyn myöhemmin uhmaamassa tuulta ja heittämässä pienen lenkin, tai sitten en. Katsotaan fiiliksen mukaan.


Minna

2 kommenttia:

 1. Huokaus. Taas niin ihania maisemakuvia ja sisustusta! Täälläkin puikot viuhuu telkkarin ääressä ja muutenkin, kun on jostain syystä tuota aikaa... lähinnnä sukkia syntyy enemmän ja vähemmän.
  Tsemppiä duuniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tepa
   Heh, sinulla on vähän toisenlainen tilanne, kerkiät puuhastella kaikenlaista. Toisin on minulla, tukka putkella töissä ja kotona ei paljon jaksa muuta, kuin nostaa jalat kohti katoa.

   Poista