25.10.2018

Ensilumi ja syksyn värit








Tänään satoi ensilumi tänne Päijänteen rannalle! Ihana asia muuten, mutta mietityttää vain töihin lähtö, koska autossa on vielä kesärenkaat (hhmm). Lisää lunta saa tulla vaikka kuinka paljon, jos vältytään masentavalta mustalta marraskuulta.
Pari viikkoa sitten olin kaveriporukassa vene- ja saarireissulla. Ilma oli lähes täydellinen lokakuun sää. Lauantaina oli pilvistä, mutta sunnuntaina aurinko paistoi lämpimästi siniseltä taivaalta.
 En ollut aikaisemmin kyseisessä paikassa käynyt, se oli perinteinen mökkisaari saunoineen ja grillauspaikkoineen. Voin vaan kuvitella millaista siellä olisi kesällä. Laitoimme saaren ns. talviteloilleen, eli paikat siihen kuntoon, että kestää talven säät, ja ensi keväänä on taas kiva palata sinne.
Ruska on tänä syksynä ollut erityisen keltainen. Syksy ei vuodenaikana ole minulle mieleen, mutta kyllähän luonto on ollut kaunis kaikissa väreissään. 
Nyt siis mietin, että lähdenkö töihin bussilla vai omalla autolla. Lumisade on muuttunut rännäksi, ehkä menen omalla autolla...


Minna






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti