16.11.2018

Yksi biisi toi muistot mieleen






 DJ Vicky, soittaja, DJ

Lenkkeilin aamulla ja siinä liikkuessa kuuntelin musiikkia omalta Spotify-listaltani. Listan yksi biisi toi muistot mieleen viime kesältä ja pieneltä reissulta Poriin. Tyttäreni on DJ(klik), ja hänellä oli silloin heinäkuussa Porissa kaksi keikkaa.
Nyt marraskuun harmaassa nämä kuvat näyttää niin hyvälle.

hiekkaranta, Yyteri, maisema

Majoituimme Yyterissä, ja se olikin siihen ilmanalaan erittäin sopiva paikka, koska helleaalto teki olemisesta paikoin aika tuskaisaa. Yyterin rannat ja viilentävä vesi toivat helpotusta ainakin hetkellisesti.
Toisaalta yöpymispaikan saunamaiset olot oli niin lämmintä lääryä, että eipä siinä paljoa nukuttu.

hiekkaranta, maisema, pensas

Aikaisin aamulla kävelin yksin rannalla. Aamuaurinko, tyhjä hiljainen ranta ja pehmeä hiekka varpaissa. Se hetki oli ihan kaikki, mitään muuta en kaivannut...

meri, hiekkaranta

sandaalit, hiekka, varpaat

Tyttären keikka oli keskellä Porin kaupunkia, puistossa. Porukkaa oli paljon liikkeellä, koska samaan aikaan oli SuomiAreena, Asuntomessut ja Pori Jazz. Ihmiset olivat hyvällä tuulella, nauttivat kesäpäivästä ja kuuntelivat hyvää musaa.
Niin se biisi, mikä toi mieleeni nämä kesäiset muistot? Tyttäreni oli lopettelemassa soittoaan ja kysyi minulta, "äiti, saat toivoa, mitä haluaisit kuulla viimeisenä" Niinpä äkkiä, ihan lonkalta tuli mieleen tämä: David Guetta&Sia - Flames (klik)
Kiva reissu parhaassa seurassa, lisää tällaista!


Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti