11.11.2017

Voi, mitä tein...


lampi, pihlajanmarja, syksy


Joutsen, lintu, järvi

Yllä olevat kuvat eivät mitenkään liity tähän aiheeseen, ovat vain kuvia tästä syksyisestä pihapiiristäni. Edellisessä postauksessa kirjoitin miten syksyn pimeästä ajasta voi selviytyä parhaiten. No, tietenkin kaikki elämän tapahtumat myös vaikuttaa hyvinvointiin.
Täytyy sanoa, että tämä viikko on kyllä ollut sellainen, että kiroiluvarastot on kulutettu tyhjiin ja V-käyrä on kohonnut ajoittain melko korkealle. Elämä on ollut kaukana harmoniasta.
Kaikki lähti siitä, kun sain ylinopeussakot töihin mennessä ja se tapahtuma poiki sitten monta muuta juttua. Kävi ilmi myös, että auto olisi pitänyt katsastaa jokin aika sitten. 
Ostin auton viime syksynä ja olin tarkistanut katsastusajan, mutta jostain syystä olin katsonut sen väärin!!! Katsastusasemalla ilmeni, että autossa oli korjattavia asioita...ja koska katsastusaika oli umpeutunut sillä ei saanut ajaa muuta, kuin suoraan korjaamolle. Bussilla siis töihin...
Olen ollut tästä kaikesta pahalla päällä, ja vain itselleni. Miksi olin niin huolimaton ja välinpitämätön? Jo pelkästä korjauksesta ja kahdesta katsastuksesta kertyi sievoinen summa. Sakot vielä siihen päälle, kylläpä kirpaisee...kaikki turhaa ja ihan omaa syytä.
No, auto on korjattu ja minä opettelen ajamaan hieman kevyemmällä kaasujalalla. Nyt, kun ärsytys on laantunut, lähetän ajatuksissani kiitokset mukaville poliiseille...
Viikonloppuna on tarkoitus nauttia tästä "harmoniasta" vain tässä kotona. Vähän siivoilua, lenkkeilyä, ja kenties yökylässä yksi (nelijalkainen) karvaturri.


Minna

2 kommenttia:

 1. Sinullapa toimi Murphyn laki melko täydellisesti. Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia vastoinkäymisiä!

  -Mirja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kyllä tuntuu, että vastoinkäymiset kasaantuu. Ei tähän auta jäädä piehtaroimaan, vaan eteenpäin on mentävä...

   Poista