31.12.2017

Monta hyvää ja yksi vuoden 2017 paras asia...

mustikka, kasvi

Se on taas yksi vuosi takanapäin. Tässä muutamia asioita jotka jäivät mieleen kuluneesta vuodesta. Minulle tämä vuosi oli ehkä eniten sosiaalisen elämän vuosi. Tapasin uusia ihmisiä, liityin erilaisiin ryhmiin ja kävin kaikenlaisissa tapahtumissa.
Keväällä ja alkukesästä elin elämässäni aika rankkja aikoja. Silloin tuli paljon liikuttua metsässä, ja huomasin miten luonto voi hoitaa ihmistä, jos siihen vain antaa mahdollisuuden.


Tämän vuoden aikana ole opetellut leipomaan gluteenitonta leipää, pizzaa ja vähän herkkujakin. Olen viimeistään nyt tajunnut, miten paljon ravinto vaikuttaa omaan oloon. 

Liikuntani on monipuolistunut tänä vuonna, sillä lenkkeilyn lisäksi käyn uimassa ja teen kotona lihaskuntojumppaa. Uintireissuilla myös vesijuoksen, ja se on kyllä tuntunut tehokkaalle.

DJ, soittaja
Yksi kesän ikimuistoisimpia reissuja oli, kun lähdin Kalajoelle tyttäreni matkaseuraksi. Hänellä oli siellä dj-keikka Setä Tamun ja Kuningas Pähkinän kanssa. Ihanassa kesäillässa ajeltiin Kalajoelle. Tyttö heitti keikan "autoilevalle" yleisölle, ja sitten aamuyöllä ajoimme takaisin kotiin. Se oli sellaista äiti-lapsi aikaa. Kivoja muistoja tuollaiset...

Oma poikani täytti syksyllä kahdeksantoista vuotta. Olen hämmästellyt miten lyhyessä ajassa muutos lapsesta aikuiseksi on tapahtunut. Hieman jurosta teinistä on kehkeytynyt vastuuntuntoinen, keskusteleva, ulospäinsuuntautunut nuori aikuinen.

kaakelit

Kotona olen tehnyt pientä ikuiuusremonttia keväästä lähtien. Kaakelien maalaus sinisestä harmaaseen onnistui yli odotusten. Tällä hetkellä liesituuletin on jo asennettu ja hyllyt osittain seinässä, mutta tässä vielä seinä heti maalauksen jälkeen.Remontista tulossa juttua myöhemmin.

Niin se vuoden paras juttu...se oli kyllä Sup-laudan hankinta. Voin sanoa, että lauta on ehkä tähän astisen elämäni paras ostos. Vietin monta niin ihanaa ja kaunista hetkeä järvellä ja saaressa retkeillen. En malttaisi odottaa tulevaa kesää...Plussan puolelle jäi vuosi kaikkinensa. Ei muuta, kuin innolla uutta kohti.


MinnaEi kommentteja:

Lähetä kommentti